Video-oplossingen die écht werken

De afgelopen jaren hebben velen ervaren dat vergaderen middels video een prima alternatief is voor persoonlijke ontmoetingen. Videoconferencing was enkele jaren geleden al in opkomst, inmiddels is het booming. Niet gek: middels video kun je vanaf elke locatie vergaderen en groot bijkomend voordeel is dat er behoorlijk in zakelijke reiskosten -en soms zelfs in kantoorruimte- kan worden gesneden. Videoconferencing is hot!

Video-installatie

Met de juiste systemen kun je met een videocall de beleving van een fysieke vergadering benaderen. Hoe? Door een ruimte in te richten voor dit soort vergaderingen. Door daar de juiste ambiance te creëren. Door de camera’s, schermen en audio optimaal te positioneren. En door het geheel perfect op elkaar af te stemmen. Hoe beter de systemen en de onderlinge afstemming, hoe beter de kwaliteit van de vergadering. Van Deynen neemt het graag uit handen.

Video voor presentatie en narrowcasting

Naast geweldige vergaderfaciliteiten helpen we je ook graag bij het optimaliseren van jouw presentaties en de narrowcasting binnen het bedrijf. Presentatiesystemen zijn hét middel om een boodschap over te brengen in een presentatie of via de beeldschermen in jouw ontvangstruimte of kantine (narrowcasting). Uiteraard hebben we verschillende oplossingen beschikbaar. Van vaste schermen tot mobiele oplossingen, van projectie tot high brightness.

Video-beveiligingssysteem

Beveiliging van jouw bedrijfspand is geen overbodige luxe. Van Deynen levert en installeert complete beveiligingssystemen en integreert deze desgewenst in het centrale smart office-systeem. Zo kun je ook jouw beveiliging vanuit één centraal punt bedienen, programmeren en controleren. Een veilig gevoel!

Audio Experience Center

Meer weten over video-installaties?

Voor de beste video-installaties vertrouw je op de expertise van Van Deynen. We gaan voor niets minder dan haarscherp beeld en optimaal geluid.