In een vergaderruimte is verstaanbaarheid #1

In een vergaderruimte is verstaanbaarheid het allerbelangrijkst. Dat betekent dat de akoestiek op orde moet zijn, dat ruis moet worden gefilterd en dat de apparatuur aan de eisen van de ruimte én haar bezoekers voldoet. Van Deynen zorgt voor een flexibele inrichting zodat je optimaal kunt vergaderen in kleine én in grotere gezelschappen.

Verder belangrijk in een vergaderruimte

Vergaderruimtes die er aantrekkelijk uitzien, een prettig klimaat en de juiste daglichttoetreding hebben, zorgen voor betere resultaten. Verder is de mogelijkheid tot interactiviteit een enorme pré. Moderne vergaderruimten beschikken bovendien over ergonomisch meubilair en technische hulpmiddelen. Zorg voor voldoende stopcontacten en een groot scherm waarop alle deelnemers hun content kunnen delen. Of dat draadloos moet? Absoluut. Niemand zit meer te wachten op gedoe met kabeltjes.

Kom het ervaren

In ons audio experience center vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video- en lichtoplossingen voor vergaderruimtes. Bij ons val je met jouw neus in de boter: onze collectie is niet alleen auditief het beste van het beste, alle apparatuur is bovendien prachtig vormgegeven. Hier knapt elke vergaderruimte van op! Wil je onze oplossingen met eigen ogen en oren ervaren? Neem plaats in een van onze belevingsruimtes waar we de condities van jouw vergaderruimte imiteren en ervaar wat er allemaal kan.

Ook digitaal vergaderen

Inmiddels weten we dat vergaderen middels video een prima alternatief is voor persoonlijke ontmoetingen. Videoconferencing was enkele jaren geleden al in opkomst, inmiddels is het booming. Zorg dat jouw vergaderruimte erop is ingericht!

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

Voor een ultiem ingerichte vergaderruimte vertrouw je op de expertise van onze specialisten.