Scoren in jouw presentatieruimte

Het inrichten van een presentatieruimte is geen abc’tje. De presentatieruimte van een autofabrikant ziet er anders uit dan de presentatieruimte van een uitvaartonderneming. Jouw product of dienst, jouw doelgroep, de grootte en vorm van de ruimte, het kleurgebruik, de daglichttoetreding, de kijkafstand, ze zijn allemaal van invloed. Onmisbaar is een feilloos werkend presentatiesysteem. Of je nu kiest voor projectie of een video(wall), Van Deynen maakt van jouw presentatieruimte een ruimte waar beleving centraal staat.

Wensen presentatieruimte

Voordat we aan de slag gaan, lopen we samen met jou door het wensenlijstje voor jouw presentatieruimte.

1. Waar ga je de presentatieruimte voor gebruiken?
2. Wat wil je jouw publiek tonen?
3. Hoe ver zitten de deelnemers van het scherm?
4. Wil je draadloze oplossingen voor jouw presentatieruimte?
5. Wil je audio en video op afstand kunnen bedienen?
6. Vanaf welke apparatuur wil je presenteren?
7. Ga je de ruimte ook gebruiken voor andere toepassingen?

Onze projectieschermen

Kies je voor projectie? Van een eenvoudige soundbar tot een compleet ingerichte Dolby Atmos presentatieruimte met bewegende stoelen, dit is allemaal mogelijk bij Van Deynen. Zoek je een oplossing die buiten gebruik onzichtbaar dient te zijn? Dan is een elektrisch beamer scherm dé oplossing. Deze schermen bedien je eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening of de wandschakelaar. Het scherm zakt met één druk op de knop automatisch in de gewenste positie. Over het maken van impact hoef je je geen zorgen te maken.

Video-oplossingen

Ga je liever voor video? Onze video-experts helpen je de best mogelijke presentatieruimte samen te stellen. Past een groot televisiescherm het beste bij jouw wensen of is een videowall passender bij jouw bedrijf? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw presentatieruimte. Natuurlijk krijgt ook de surround sound geluidsopstelling met de beste hifi speakers, versterkers subwoofers de aandacht die ze verdient. We gaan voor niets minder dan een superieur geluid.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen ?

Voor een ultiem ingerichte presentatieruimte vertrouw je op de expertise van onze specialisten. We gaan voor niets minder dan een haarscherpe projectie en fantastisch geluid.