De voordelen van narrowcasting

Narrowcasting is populair. Met een reden. Want met narrowcasting -dat ook wel digital signage wordt genoemd- kun je via videoschermen op verschillende plekken in jouw bedrijf wisselende informatie met collega’s en bezoekers delen. Narrowcasting is hiermee een bijzonder doelgerichte oplossing. Narrowcasting wordt veel toegepast in wacht- en ontvangstruimtes. Het geeft de tandarts de kans om zijn patiënten te informeren over de laatste technieken, de dokter geeft inzicht in haar werktijden en de zakelijke dienstverlener informeert bezoekers over nieuwe diensten, mooie projecten en nieuwe ontwikkelingen.

Verras en betover collega’s en bezoekers

Narrowcasting kan overal: in de horeca, in de zorg, op scholen, in sportaccommodaties, in kerken. Overal waar communicatie van belang is, doet narrowcasting haar werk. Van Deynen adviseert en levert alle hard- en software die je nodig hebt om met narrowcasting het onderste uit de kan te halen. We werken met de beste apparatuur, zorgen voor een gebruiksklaar systeem en zijn er uiteraard ook voor de installatie. Communiceer via beeldschermen, waar en wanneer je maar wilt.

Benieuwd naar onze mogelijkheden in schermen?

Kom ze zelf ervaren in ons experience center in St. Nicolaasga.

WyreStorm voor narrowcasting

Voor videodistributie maken wij gebruik van het systeem van WyreStorm. Dit systeem is eenvoudig uit te breiden en zeer gemakkelijk te bedienen. WyreStorm kan zeer grote hoeveelheden schermen en bronnen aan. Niet voor niets kiezen veel beheerders van voetbalstadions, sportbars, overheidsinstellingen en universiteiten voor dit merk. De systemen geven jou in samenwerking met een narrowcastingapparatuur maximale controle over de schermen en de content die je wilt delen.

Audio Experience Center

Meer weten over narrowcasting?

Voor narrowcasting waarmee je doelgericht communiceert richting collega’s en bezoekers, vertrouw je op de expertise van onze specialisten.