Muziek op de werkvloer

Ben je eigenaar, manager of beheerder van een horecazaak, winkel, kerk, zwembad, school of recreatiegebied en ben je op zoek naar een partij die snapt waar een professionele muziekinstallatie voor jouw doelgroep aan moet voldoen? Van Deynen is jouw partner als het gaat om advies, verkoop en installatie van muziekinstallaties. Handig gekoppeld, slim instelbaar en maximaal controleerbaar.

Muziek voor een extra dimensie

Eigenlijk is een professionele muziekinstallatie in elke omgeving onmisbaar. Je kunt muziek namelijk inzetten als rustgevende factor (in een bibliotheek, sauna of yogastudio), als oppepper (in winkels en sportscholen) of als mega-experience (in de bioscoop, discotheek en concertzaal). Met onze hulp geef je met jouw muziekinstallatie een extra dimensie aan elk bezoek aan jouw bedrijf.

Wensen muziekinstallatie

Voordat we voor je aan de slag gaan, lopen we samen met jou door het wensenlijstje voor jouw muziekinstallatie. Met de uitkomst hiervan stellen wij de ultieme muziekinstallatie voor je samen.

1. Waar ga je de muziekinstallatie voor gebruiken?
2. Gebruik je de muziekinstallatie dagelijks en altijd voor dezelfde toepassing?
3. Hoeveel bezoekers ontvang je dagelijks? Waar begeven zij zich in de ruimte?
4. Wat zijn de afmetingen van de ruimte(s)?
5. Wil je muziekinstallatie op afstand kunnen bedienen?

Muziekinstallatie op maat

Elke luidspreker heeft een eigen klank en elk bedrijf heeft zijn eigen focus. Voor de keuze voor de juiste muziekinstallatie is het van belang goed te luisteren en te vergelijken. Bij Van Deynen kan dat! Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze collectie muziekinstallaties daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in een van onze vier belevingsruimtes de geluidscondities van jouw werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving en zorgen we voor de meest optimale keuze in speakers, versterkers en subwoofers.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

We nemen je graag mee in alle mogelijkheden voor jouw ultieme muziekinstallatie en nemen de tijd om de perfecte oplossing voor jouw omgeving samen te stellen.