Opvallen? Ledschermen doen het voor je

Wil je op een krachtige manier communiceren? Jouw doelgroep op een bijzondere manier informeren? Met een ledscherm maak je het waar. Ledschermen zijn in verschillende maten en typen te verkrijgen. Op zoek naar lichtgewicht ledschermen voor binnen? Of zoek je ledschermen voor buiten die alle Nederlandse weersomstandigheden kunnen trotseren? Van Deynen staat voor je klaar.

De voordelen van ledschermen

Jouw boodschap is dag en nacht zichtbaar

Door de digitale ledschermen op strategische plekken te plaatsen, val je op en kan jouw publiek gewoon echt niet om je heen.

De kosten zijn eenmalig

Waar andere (analoge) reclame continu nieuwe kosten met zich meebrengt (door herdruk in verband met aanpassingen) zijn de kosten voor de boodschap op jouw ledscherm nul. Je beheert de schermen eenvoudig op afstand.

Jouw zichtbaarheid is altijd up-to-date

Verandert er iets in jouw aanbod? Of gebeurt er iets in de wereld waar je op wilt inspringen? Niets zo gemakkelijk als het aanpassen van jouw boodschap. Met één druk op de knop is het geregeld. Vergelijk dat maar eens met flyers, spandoeken, posters en andere analoge reclame-uitingen.

Je bent duurzaam bezig

Digitale ledschermen hebben een lange levensduur, verbruiken weinig energie en hoeven niet bij elke boodschap worden vervangen.

Ledschermen kunnen overal

Ledschermen doen hun werk waar je maar wenst. Hoog geplaatst op een zuil langs de snelweg. Op jouw eigen gevel. Op een grote blinde muur in een stationsgebied. Langs een sportveld. In jouw etalage. Op een aanhanger zodat je de locatie telkens opnieuw kunt kiezen. Flexibeler kan haast niet. Ledschermen doen bovendien jarenlang ongestoord hun werk. De robuuste behuizing van onze ledschermen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de schermen gewaarborgd is.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

We nemen je graag mee in alle mogelijkheden van ledschermen. We staan voor je klaar!