Geluidsinstallaties voor de horeca

Steeds meer horecaondernemers weten Van Deynen te vinden voor een geluidsinstallatie in hun restaurant, café of strandpaviljoen. En dat heeft een reden. Wij hebben een omvangrijke collectie met geluidsinstallaties voor verschillende branches, waaronder horeca. Met deze collectie kunnen we elke horecazaak, of het nu een groot restaurant, een klein, bruin café of een druk bezocht strandpaviljoen is, voorzien van optimaal geluid. Van achtergrondmuziek tijdens een romantisch diner tot opzwepende bassen tijdens een zomerfeest.

Meer beleving zorgt voor tevreden klanten en een hogere omzet

Lekker eten doe je in een fijn interieur, op goede stoelen en met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Een café vraagt om een geluidsinstallatie met power, hetzelfde geldt voor een strandpaviljoen waar gegeten én gefeest mag worden. Muziek helpt bij het creëren van beleving en zorgt ervoor dat jouw gasten het fijn hebben en -heel belangrijk- rijkelijk consumeren. Met een betrouwbare geluidsinstallatie maak je het waar. Ons team komt graag naar jouw horecagelegenheid zodat we gericht kunnen adviseren. Over het formaat van de geluidsinstallatie, over de hoeveelheid luidsprekers, over de typen luidsprekers, over mogelijkheden om jouw telefoon of een microfoon te koppelen.

De hifi speciaalzaak van Van Deynen

De hifi speciaalzaak van de vier broers Van Deynen is in 2004 opgericht. Sinds die tijd is de relatief kleine hifi winkel uitgegroeid tot een imposante speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie geluidsinstallaties voor onder meer de horeca. Ons team is er voor kleine, maar ook voor zeer omvangrijke opdrachten. Vergroot de beleving in jouw horecazaak vandaag nog en ga voor een geluidsinstallatie uit de collectie van Van Deynen.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

Voor optimaal geluid in jouw horecazaak vertrouw je op de expertise van onze specialisten. We gaan voor niets minder dan de beste geluidsinstallaties en een fantastisch geluid.