Conferentiezaal saai? Niet met Van Deynen!

Een conferentie is feitelijk een massale vergadering. Een samenkomst waarbij meerdere sprekers hun verhaal doen aan een groot publiek. Dat betekent dat de omvang van een zaal moet voldoen, maar uitdrukkelijk ook dat het karakter en de techniek van de zaal moeten passen bij het doel van de conferentie. Van Deynen helpt je daarbij. We richten zalen in waar uiteenlopende organisaties en groepen van variërende omvang gebruik van kunnen maken. Met onze hulp geef je met jouw conferentiezaal een extra dimensie aan elke vergadering.

Verstaanbaarheid centraal

In een conferentiezaal is verstaanbaarheid het allerbelangrijkst. Dat betekent dat de akoestiek in orde moet zijn en dat de apparatuur aan de eisen van de ruimte en haar bezoekers voldoet. Beeld en geluid moeten bijvoorbeeld flexibel kunnen worden ingezet. Een groep van twintig man stelt andere eisen aan een conferentiezaal dan een bijeenkomst met een paar honderd mensen. In een moderne conferentiezaal zijn vergadermogelijkheden via video ook meer dan gewenst. Inmiddels weten we dat vergaderen middels video een prima alternatief is voor persoonlijke ontmoetingen. Videoconferencing was enkele jaren geleden al in opkomst, inmiddels is het booming. Zorg dat jouw conferentiezaal erop is ingericht!

Kom het ervaren

In ons audio experience center vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog. Omdat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak, bieden we eigenaren van conferentiezalen de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in een van onze vier belevingsruimtes de geluidscondities van jouw conferentieruimte en laten je horen wat er allemaal mogelijk is.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

Voor een ultiem ingerichte conferentiezaal vertrouw je op de expertise van onze specialisten.