Smart office

Met een smart office-systeem bestuur je jouw kantoor vanachter jouw bureau (en desgewenst vanaf en andere locatie). Een smart office-systeem, ook wel slim kantoorsysteem genoemd en nog beter bekend onder de naam domotica, maakt het leven op kantoor makkelijker dan ooit. Schakel het alarm uit, de zonwering in, open deuren en bedien de muziekinstallatie simpelweg via een app op jouw telefoon.

Domoticasysteem Control4

Voor de inrichting van een slim kantoor werken we met het domoticasysteem Control4. Dit merk maakt het mogelijk om alle denkbare functionaliteiten binnen jouw kantooromgeving in te regelen en te automatiseren. Krijg je een nieuwe alarminstallatie of wil je ook de keukenapparatuur koppelen? Nieuwe functionaliteiten kunnen gemakkelijk aan het bedieningssysteem worden toegevoegd.

Jouw slimme kantoor bedienen

Control4 software werkt met een zogeheten open platform. Dat betekent dat de apparatuur van meer dan driehonderd merken eenvoudig aan het brein van jouw slimme kantoor kunnen worden gekoppeld.

Een smart office-systeem in het kort:

Bedienen

Alle apparatuur, elektronica en installaties bedien je voortaan via één systeem op jouw tablet, smartphone of centrale bedieningsunit.

Programmeren

Je kunt alles naar wens programmeren. Denk aan het aan- en uitschakelen van de verwarming, verlichting en beveiliging. Stel in dat de zonwering bij een bepaalde temperatuur of uv-belasting automatisch inschakelt en regel in dat er elke morgen om 9.00 uur voldoende koffie is voor alle collega’s.

Controleren

Met een smart office-systeem (domotica) krijg je ook inzicht in de functionaliteit van jouw kantoor. Je ziet welke apparaten zijn ingeschakeld, je bekijkt de camerabeelden vanuit jouw beveiligingssysteem en je signaleert eventuele storingen. Staat het kopieerapparaat nog aan? Schakel deze eenvoudig op afstand uit en voorkom onnodig energieverbruik.

Audio Experience Center

Maak kennis met ons domoticasysteem Control4

Test naar hartenlust de functionaliteiten in ons experience center