Beveiliging bedrijfspand

Het inbrekersgilde wordt steeds creatiever. Zo creatief dat meer dan 40% van de ondernemers te maken krijgt met inbraak! Het beveiligen van jouw bedrijfspand is dus geen overbodige luxe. Maar waar moet je op letten? Welk systeem past bij jouw bedrijfspand? Van Deynen heeft alles in huis om jouw bedrijfspand optimaal te beveiligen. We hebben de kennis én we leveren en installeren complete beveiligingssystemen die perfect bij jouw vraag passen. Deze systemen integreren we desgewenst in jouw centrale smart office systeem waarmee je jouw beveiliging vanuit één centraal punt kunt bedienen, programmeren en controleren.

Beveiligingssystemen

Beveiliging komt in alle soorten en maten. Van complete professionele alarmsystemen tot enkelvoudige oplossingen als camerasystemen, toegangssystemen en bewegingsmelders. Al onze systemen zijn gecertificeerd en voldoen hiermee aan de wettelijke eisen. Met deze oplossingen zetten we alles op alles om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden.

Professioneel alarmsysteem

Door jouw bedrijfspand goed te laten beveiligen, verlaag je het risico op inbraak significant. We kiezen aan de hand van de eisen van jouw verzekeraar voor de aanleg van een bekabeld, draadloos of hybride alarmsysteem. De voor- en nadelen en de relatie tot de borgklasses die verzekeraars hanteren, bespreken we graag tijdens een bezoek aan jouw locatie. Maatwerk is onze norm!

Audio Experience Center

Meer weten over professionele alarmsystemen?

We nemen je graag mee in alle mogelijkheden. Dat doen we bij jou op locatie of in ons experience center in Sint Nicolaasga.