Professionele geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties zijn er in verschillende soorten, maten en merken. Van Deynen heeft een complete collectie geluidsinstallaties geschikt voor diverse branches, van retail tot onderwijs, van sportaccommodatie tot geloofsinstelling. Met onze voorselectie zorgen we ervoor dat jij optimaal profiteert van het beste wat er in de markt verkrijgbaar is. Kom langs en ervaar zelf waar onze collectie geluidsinstallaties toe in staat is.

Inzicht in de mogelijkheden van hifi audio, video en domotica

Ben je eigenaar, manager of beheerder van een winkel, kerk, zwembad, school of recreatiegelegenheid en ben je op zoek naar een partij die snapt waar een professionele geluidsinstallatie voor jouw accommodatie aan moet voldoen? Wij zijn jouw partner als het gaat om advies, verkoop en installatie van geluidsinstallaties voor diverse sectoren. De achtergrondmuziek in een winkel, de muziek tijdens de kerkdienst, de toespraak van de directeur op school, mededelingen in het zwembad of andere recreatiegelegenheid, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door een geluidsinstallatie. Maar de ene installatie is de ander niet. Bij Van Deynen gaan we alleen voor de beste geluidsinstallatie voor jouw toepassing. En nee, dat betekent niet dat je altijd de hoofdprijs betaalt.

Geluidsinstallatie op maat

Elke geluidsinstallatie heeft een eigen klank en elk bedrijf heeft zijn eigen focus. Voor de keuze voor de juiste geluidsinstallatie voor jouw locatie is het van belang goed te luisteren en te vergelijken. Bij Van Deynen kan dat! Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze collectie geluidsinstallaties daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in een van onze vier belevingsruimtes de geluidscondities van jouw werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving en zorgen we voor de meest optimale keuze in speakers, versterkers en subwoofers.

Audio Experience Center

Meer weten over onze oplossingen?

Bezoek onze showroom en ervaar de voor jouw zaak geselecteerde geluidsinstallaties in een van onze belevingsruimtes.