Inzicht in de mogelijkheden van hifi audio, video en domotica

Ben je eigenaar, manager of beheerder van een horecazaak, winkel, kerk, zwembad, school of recreatiegebied en ben je op zoek naar een partij die snapt waar een professionele geluidsinstallatie voor jouw doelgroep aan moet voldoen? Van Deynen is jouw partner als het gaat om advies, verkoop en installatie van high end audio. Handig gekoppeld, slim instelbaar en maximaal controleerbaar.

Audio-oplossingen die je omver blazen

Bij Van Deynen smart solutions leveren we slimme oplossingen voor zakelijke omgevingen. Van professionele geluidsinstallaties tot oplossingen voor beeld, licht en meer. Dat we uitsluitend met merken van wereldklasse werken heeft een reden: high end audio merken worden ontworpen voor het oor. Ze bestaan om de belevingservaring van de luisteraar te optimaliseren. Een filosofie die een-op-een aansluit op onze missie. Want alleen het beste is goed genoeg! Met deze topproducten mogen we kleine en grote en vaak zeer prestigieuze projecten verrijken. Zo is het Abe Lenstra stadion uitgerust met oplossingen van Van Deynen, net als het Olympic Hotel in Amsterdam. Met onze audio-oplossingen kun je de bezoekers aan jouw sportclub enthousiasmeren, de bezoekers aan jouw restaurant vermaken, de bezoekers van jouw kerk beroeren en de bezoekers aan het zwembad informeren.

Bezoek onze audio speciaalzaak

Bij een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand van Van Deynen in St. Nicolaasga gaat er letterlijk een wereld voor je open. Het aanbod in onze audio speciaalzaak is uitgebreid en divers en in de vier prachtig vormgegeven inpandige belevingsruimtes test je vanaf comfortabele banken de verscheidenheid in geluid. In ons experience center vind je de beste oplossingen voor alle denkbare audiovraagstukken.

Audio Experience Center

Meer weten over audio-installaties?

Voor de beste audio-ervaring vertrouw je op de expertise van Van Deynen. We gaan voor niets minder dan optimaal geluid.