Het belang van akoestiek

Akoestiek. Niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar expliciet ook voor de ervaring van geluid. In een ruimte waar geluiden via muren weerkaatsen en vervormd de ruimte in worden gebracht, voldoet geen enkele luidspreker. Zelfs de high end apparatuur van Van Deynen niet. Dat is dan ook dé reden dat we de nodige aandacht besteden aan akoestiek.

Advies over akoestiek

Iedere ruimte is uniek. Dat betekent dat ook de akoestiek overal verschillend is. In kantooromgevingen is een rustige ambiance gewenst. In een restaurant willen we het gesprek van de mensen aan de tafel naast ons liever niet letterlijk kunnen verstaan. En ook in cafés en concertzalen stellen we specifieke eisen aan de akoestiek. Zoek je een partij voor advies over de akoestiek in jouw kantoor, restaurant of andere zakelijke omgeving? We komen graag bij je langs.

Het oog wil ook wat

Behalve het functionele aspect van geluidsdemping is ook de esthetische kant belangrijk. Materialen die niet matchen met het interieur vallen wat ons betreft meteen af. Wij gaan voor oplossingen die als een kameleon hun werk doen. We adviseren onze relaties gebruik te maken van dempende materialen als zware gordijnen en vloerbedekking en leveren op verzoek ook akoestische panelen. Deze platen zijn in alle gewenste formaten en kleuren leverbaar en doen zo zonder op te vallen hun werk.

Geen standaard oplossingen

Er is helaas geen standaard oplossing voor de realisatie van een prettige akoestiek. Maar een oplossing is er altijd! We helpen je aan een omgeving waarin je optimaal kunt genieten van alles wat Van Deynen te bieden heeft: van high end audio tot waanzinnige video-installaties.

Audio Experience Center

Meer weten over akoestiek?

We nemen je graag mee in alle mogelijkheden voor een optimale akoestiek en nemen de tijd om de perfecte oplossing voor jouw omgeving samen te stellen.