videoconferencing system / online vergader systemen   

wereldwijd vergaderen met de comfort van domotica.

Videoconferencing, het vergaderen over lange afstand door middel van een online verbinding, wordt steeds populairder. De hoeveelheid video vergaderingen liep de laatste jaren al steeds verder op, maar de coronacrisis heeft het populairder gemaakt dan ooit. Nu steeds meer bedrijven ontdekken hoe eenvoudig het online vergaderen is, zien wij steeds meer aanvragen binnenkomen. Groot bijkomend voordeel van videoconferencing is ook dat er behoorlijk in de reiskosten kan worden gesneden.

De voornaamste vraag is: hoe kunnen we bij online vergaderen de fysieke vergadering benaderen? Het antwoord is: door middel van de juiste systemen. Creëer een ruimte die je compleet inricht voor dit soort vergaderingen. Zorg voor een goede ambiance met de juiste akoestiek. Plaats de juiste camera’s, schermen en het geluidsysteem. Door dit allemaal goed op elkaar af te stemmen kun je de fysieke vergadering benaderen.

Natuurlijk zijn er verschillende systemen, afhankelijk van de hoeveelheid vergaderingen en de aard van de vergaderingen. Van relatief eenvoudige tot zeer uitgebreide systemen, elk met hun eigen kostenplaatje. Hoe beter het systeem hoe minder ruis je zult ondervinden en hoe soepeler een vergadering zal verlopen. Heeft u veel vergaderingen waarbij belangrijke beslissingen moeten worden besproken? Kijk dan naar een wat uitgebreider systeem. Voor kleiner opgezette vergaderingen kunt u kiezen voor een relatief eenvoudiger systeem.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op.