Yes! Je gaat een thuisbioscoop inrichten

Waar je de thuisbioscoop ook gaat realiseren -in jouw woonkamer, op de slaapkamer of in het tuinhuis- hier ga je geen spijt van krijgen! Natuurlijk denken wij op alle vlakken met je mee: we houden rekening met de akoestiek in de ruimte, kiezen de beste passende audio- en videoapparatuur en zorgen zo voor ultieme beleving in jouw thuisbioscoop. Voor het complete plaatje -denk aan interieuroplossingen- werken wij samen met interieurbouwers. Nog even geduld en dan kun je genieten van de ultieme bioscoopbeleving, gewoon bij jou thuis!

Dolby Atmos voor thuis

Ken je dat gevoel dat een kudde wilde paarden je tot een centimeter nadert of dat het lijkt alsof de kogels om je oren vliegen en dat je de neiging hebt om dekking te zoeken? Dat is het effect van Dolby Atmos. Met onze high end audio systemen realiseren we dat effect nu ook bij jou thuis. Eerst testen? Dat kan in onze eigen thuisbioscoop! Geen zin in grote ingrepen? Een Dolby Atmos soundbar is ook geschikt voor mensen die met een kleine aanpassing een andere filmbeleving willen creëren. Wij adviseren je graag!

Bioscoop speakers

Een thuisbioscoop is niet af zonder hoge kwaliteit hifi speakers die er ook nog eens waanzinnig uitzien. Surround sound is de basis. Het team van Van Deynen heeft voor liefhebbers die alles uit hun thuisbioscoop willen halen een collectie hifi speakers van topmerken samengesteld. Elk van deze producten heeft een eigen klankbeeld. Kom langs en ervaar in onze thuisbioscoop en belevingsruimtes alvast het geluid waar jij straks elke dag van kunt genieten.

Beamer thuisbioscoop

Bij de keuze tussen een grote televisie of een projectiescherm zijn verschillende aspecten relevant. Denk aan lichtintensiteit, de inrichting van de ruimte en de gewenste schermomvang. Zoek je een thuisbioscoopoplossing die buiten gebruik onzichtbaar dient te zijn? Dan is een elektrisch beamerscherm dé oplossing. Deze schermen bedien je eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening of de wandschakelaar. Het scherm zakt met één druk op de knop automatisch in de gewenste positie. Leun achterover en geniet van jouw thuisbioscoop.

Van Deynen, voor de realisatie van jouw thuisbioscoop.

Kom naar St. Nicolaasga, we staan voor je klaar!