Iedereen wil een cinewall (laten maken)

En wij begrijpen waarom. Een cinewall is het pronkstuk van iedere woonomgeving. Tv kijken wordt nooit meer hetzelfde. Van Deynen helpt je graag bij het ontwerpen en realiseren van de tv-wand die jouw huiskamer nóg comfortabeler en veel meer uitstraling geeft. Voor iedereen die van een eigen thuisbioscoop droomt.

Laat een cinewall maken en tover jouw woonkamer om tot een unieke home cinema

Een cinewall is een uitbouw van een muur die ruimte biedt aan de tv -plus alle ontsierende bekabeling-, de geluidsinstallatie én de eventuele sfeerhaard. Je kunt de cinewall zo laten maken, dat de tv optimaal tot zijn recht komt, dat de speakers de gebruikers van de cinewall weten te betoveren en dat de haard de perfecte sfeer creëert. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ruimte te besteden aan planken of nissen voor accessoires. Kortom, een cinewall kun je volledig naar jouw wens laten maken.

Cinewall met sfeerhaard

Wil je een cinewall met sfeerhaard laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een sfeerhaard is een geweldige aanwinst voor ieder interieur. Wel de sfeer, niet de rommel en het risico op vonken.

cinewall laten maken
cinewall laten maken
cinewall laten maken

Cinewall kosten

De kosten voor het laten maken van een cinewall lopen enorm uiteen. Het materiaal waaruit de tv-wand wordt opgebouwd heeft daar een aandeel in, de manier van afwerken en natuurlijk doen ook de tv en eventuele andere installaties als een Dolby Atmos soundbar volop mee in het kostenplaatje. Een prijsindicatie voor het laten maken van een cinewall is net als de tv-wand zelf dus maatwerk. Wil je meer weten over het laten maken van een cinewall en de bijbehorende prijsopgave? Neem gerust contact op.

Wil je een cinewall op maat laten maken?

Van Deynen is jouw partner in crime. Bezoek onze showroom en maak kennis met al onze mogelijkheden voor jouw cinewall. We staan voor je klaar!