De projectieschermen van Van Deynen

Droom jij van een eigen thuisbioscoop? Wij maken die droom waar! Van een eenvoudige soundbar tot een compleet ingerichte Dolby Atmosbioscoop met bewegende stoelen, Van Deynen heeft alle opties in huis. Bij de keuze tussen een grote televisie of een projectiescherm zijn verschillende aspecten relevant. Denk aan lichtintensiteit, de inrichting van de ruimte en de gewenste schermomvang. Zoek je een oplossing die buiten gebruik onzichtbaar dient te zijn? Dan is een elektrisch beamer scherm dé oplossing.

Maak impact met een elektrisch beamer scherm

Naast handmatig bedienbare en mobiele beamer schermen vallen vooral de elektrische projectieschermen op in de collectie van Van Deynen. Deze schermen bedien je eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening of de wandschakelaar. Het scherm zakt met één druk op de knop automatisch in de gewenste positie. Leun achterover en geniet van jouw home cinema. Of, wanneer het projectiescherm in een zakelijk omgeving is toegepast, recht je rug en start jouw presentatie. Elektrische beamer schermen worden ook vaak toegepast in boardrooms. Over het maken van impact hoef je je geen zorgen te maken.

Advies in heel Nederland

Van Deynen is gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga. Dat betekent niet dat we alleen opdrachtgevers in deze regio voorzien van projectieschermen. Partijen die wat verder weg gevestigd zijn, bedienen we in het voortraject via (beeld)bellen en mail en na overeenstemming komt ons team graag naar ze toe. Het spreekt voor zich dat we pas weer vertrekken wanneer het beamer scherm en de rest van de installatie vakkundig gemonteerd zijn en doen waar ze voor gekozen zijn: het realiseren van een waanzinnige beleving.

Meer weten over onze oplossingen?

Voor de beste beamer schermen vertrouw je op de expertise van onze specialisten. We gaan voor niets minder dan een haarscherpe projectie.