Domotica

Domotica, ook wel een smart home systeem genoemd, maakt het leven gemakkelijker dan ooit. Met domotica voor thuis bedien je vrijwel elk apparaat centraal vanuit één systeem. Schakel de zonwering uit, doe de gordijnen dicht, dim de verlichting en zet jouw favoriete serie op. En dat allemaal met de applicatie op jouw smartphone. Gewoon vanaf de bank. Makkelijker wordt het niet! Goed te weten: nieuwe functionaliteiten kunnen gemakkelijk aan het bedieningssysteem van de domotica worden toegevoegd.

Van Deynen: jouw domotica specialist

Wij werken met het domoticasysteem van het Amerikaanse merk Control4. Control4 levert elegante en betaalbare producten om functionaliteiten in één ruimte of desgewenst in het hele huis te regelen en te automatiseren. Het systeem van Control4 heet -heel toepasselijk- het brein. Installeer het brein eenvoudig op jouw smartphone of tablet en bedien de thermostaat, de zonwering en jouw hifi installatie met één druk op de knop.

Alles in één interface

Control4 software werkt met een zogeheten open platform. Dat betekent dat de apparatuur van meer dan driehonderd merken eenvoudig aan het brein kunnen worden gekoppeld.

Domotica in het kort:

Bedienen

Alle apparatuur, elektronica en installaties bedien je voortaan via één systeem via jouw tablet, smartphone of centrale bedieningsunit.

Programmeren

Je kunt alles naar wens programmeren. Denk aan het aan- en uitschakelen van de verwarming, verlichting en beveiliging. Stel in dat de zonwering bij een bepaalde temperatuur automatisch inschakelt en regel in dat er ’s morgens een kop koffie voor je klaar staat zodra je beneden komt.

Controleren

Domotica maakt alles inzichtelijk: de apparaten die zijn ingeschakeld, camerabeelden vanuit jouw beveiligingssysteem, eventuele storingen. Schakel ongewenst actieve apparaten op afstand uit en voorkom energieverspilling.

Audio Experience Center

Gericht advies voor de beste domotica bij jou thuis?

Bezoek onze showroom en maak kennis met ons favoriete domoticasysteem Control4.