De multiroom oplossingen van Van Deynen

Multiroom speakers maken het mogelijk om draadloos in meerdere kamers in een woning muziek te luisteren. Een multiroomsysteem bestaat uit speakers die via bluetooth \wifi aan elkaar en via bluetooth aan de besturingsapp verbonden zijn. Plaats multiroom audio in woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer en stream jouw muziek eenvoudig naar alle speakers tegelijk of naar de speakers in één specifieke ruimte. Het is beleving all over the place.

De beste multiroom speakers

Dat de multiroom speakers van onze high end audio merken steeds populairder worden, is in onze ogen volstrekt logisch. Alle systemen zijn draadloos, gemakkelijk in gebruik, eenvoudig uit te breiden en ze leveren een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Stel je voor, alle muziek waar je van houdt, overal in huis. Van Deynen maakt het mogelijk. Voor ieder prijskaartjes, van instap tot high end.

Topmerken

We lichten de systemen van twee van onze topmerken graag voor je uit:

Bowers & Wilkins

Met de Formation dompel je je onder in je favoriete filmsoundtracks en breng je muziek tot leven. Het design van de Formation is discreet en in elke omgeving toe te passen. Een hele bioscoop in één elegante multiroom audiosysteem.

Yamaha

MusicCast staat garant voor de meest geavanceerde multiroom audiotechnologie en Yamaha’s kenmerkende geluidskwaliteit. De superieure constructie, het gedetailleerde ontwerp en de innovatieve technologie vormen een afspiegeling van de mentaliteit van de grootste fabrikant van muziekinstrumenten ter wereld. Wat je behoeften ook zijn, met MusicCast tilt Van Deynen je home-entertainment-ervaring naar een ongekend niveau.

Bezoek onze showroom

Ervaar onze multiroom audio oplossingen in een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele bankjen en vergelijk de multiroom spreakers uit onze collectie. We staan voor je klaar!