De home cinema’s van Van Deynen

Liefhebbers van bioscoopervaringen kunnen hun hart ophalen. Van Deynen heeft alles in huis om jouw woonkamer, mancave of slaapkamer om te toveren tot een fantastische high end home cinema. Ken je dat gevoel? Dat het lijkt alsof je met Scarlett Johansson en Morgan Freeman aan tafel zit of dat je samen met jouw bioscoopbuddy bijna door het scherm die scifi-wereld in getrokken wordt? Dat de muziek niet langs, maar bijna dóór je heen gaat? Dat magische bioscoopgevoel kun jij ook thuis ervaren. Met de home cinema’s uit onze collectie eet jij je popcorn vanaf nu gewoon vanuit jouw eigen luie stoel.

Volledig op maat

Onze audio- en video-experts helpen je de best mogelijke home cinemaset samen te stellen. Past een groot televisiescherm het beste bij jouw wensen of is een (elektrische) beamer de betere keuze? Natuurlijk krijgt ook de surround sound geluidsopstelling met de beste hifi speakers, hifi versterker en hifi subwoofer de aandacht die ze verdient. We gaan voor niets minder dan een superieur geluid.

Home cinema in bestaande en nieuwe woningen

Van Deynen realiseert bioscoopervaringen in bestaande en in nieuwe woningen. Bij nieuwbouw werken we voor het best haalbare resultaat graag samen met de architect. Door al in de ontwerpfase mee te denken en alle denkbare opties met onze opdrachtgever en de architect te delen, zorgen we voor een home cinema waarin je omver geblazen wordt. Wil jij een ruimte waarin de home cinema alleen bij gebruik zichtbaar is? Dan zorgen we voor een oplossing die automatisch opgeborgen kan worden. Wil je liever een betere filmbeleving creëren zonder ingrepen in het interieur? Dan is een televisie met Dolby Atmos wellicht een optie. Wij denken graag met je mee!

Audio Experience Center

Bezoek onze showroom

Voor een indruk van mogelijke bioscoopopstellingen. Ervaar en vergelijk de home cinema’s die we hebben staan en laat je informeren. We staan voor je klaar!