De platenspeler, terug van weggeweest

Wat ons betreft is analoge audio de puurste vorm van muziek luisteren. Op een live uitvoering na uiteraard. Een plaat opzetten, achterover leunen op de bank en genieten van een pure luisterervaring, wij zijn er dol op. Een high end platenspeler zorgt ervoor dat je vol in de rust, uit de haast en hectiek van de hedendaagse maatschappij geniet van muziek.

De merken van Van Deynen

Wij hebben een duidelijke voorkeur voor de platenspelers van Cambridge audio, Roksan en Elipson. Dit zijn zonder twijfel de beste platenspelers van deze tijd. We lichten ze even voor je uit:

cambridge audio high end platenspeler

Het Britse Cambrigde Audio heeft de ambitie om uitzonderlijk geluid voor iedereen toegankelijk te maken. En dat lukt ze onder meer met de nieuwe draaitafels genaamd Alva TT V2 en Alva ST. Beide platenspelers hebben een bluetooth interface en ingebouwde phono voorversterker. De Alva TT V2 is ontworpen als een direct drive draaitafel met een mc-element. De Alva ST wordt aangedreven door een riem. Wil je deze high end platenspelers komen testen? Dat kan in een van onze belevingsruimtes. Je bent van harte welkom!

roksan high end platenspeler

Roksan startte haar Radius-platenspelerlijn in 1989 en is sinds die tijd non-stop bezig met de perfectionering van deze producten. De nieuwste Radius heeft een volledige elektronische kwartskristalaansturing en een massief aluminium aandrijfwiel. Het resultaat? Een geperfectioneerde, constante snelheid.

high end platenspeler

Met de Chroma 400 platenspeler van Elipson wordt het draaien van vinyl nog aantrekkelijker. De kwaliteit is goed, de prijs is keurig. De opties? Kies voor een ingebouwde phono-versterker of bluetooth-connectie voor ultiem gebruiksgemak en behoud van het fantastische uiterlijk van deze platenspeler. De Elipson Chroma 400 platenspeler is verkrijgbaar in hoogglans zwart, wit of rood. De plexiglas kap wordt standaard meegeleverd.

Audio Experience Center

Bezoek ons audio experience center

Ervaar de beste high end platenspelers in een van onze belevingsruimtes. Advies op maat nodig voor de keuze van de juiste platenspeler? We staan voor je klaar!