De cd-speler, still going strong

Voor veel mensen is de cd-speler nog steeds een onmisbaar onderdeel van het hifi systeem. Liefhebbers zweren bij high end cd-spelers vanwege de hoge kwaliteit van het geluid dat dit apparaat voortbrengt. En stiekem ook een beetje vanwege de nostalgie. Haal bijzondere herinneringen op door naar de door jou geliefde nummers of albums te luisteren. Waarom zou je streamen als je al die muziek gewoon op schijf hebt?

De merken van Van Deynen

Sommige cd-spelers maken het mogelijk om de inhoud van jouw cd’s direct naar de ingebouwde harde schijf te rippen. Het is dus één keer afspelen en daarna is het niet meer nodig om de schijf in de cd-speler te plaatsen om jouw favo muziek te luisteren. Bij Van Deynen hebben we een duidelijke voorkeur voor de high end cd-spelers van Rotel, Cambridge Audio en Gato Audio. Dit zijn absoluut de beste cd-spelers van deze tijd. We lichten ze voor je uit:

Rotel

Rotel ontwerpt al sinds 1989 cd-spelers en heeft sinds de introductie van het eerste model de digitale audiotechnologie steeds meer verfijnd. Het merk staat bekend om haar aantrekkelijke ontwerpen en intuïtieve bediening. De cd-spelers van Rotel zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd.

Cambridge Audio

Cd-spelers van Cambridge Audio staan voor een superieure geluidskwaliteit. Niet gek dat veel muziekliefhebbers nog steeds teruggrijpen naar deze apparatuur.

Gato Audio

Het Deense merk Gato Audio staat bekend om haar geweldige design. De Gato Audio CDD-1 is een schoolvoorbeeld van goede apparatuur in een zeer fraai jasje. En het geluid dat deze cd-speler voortbrengt is minstens zo fraai.

Audio Experience Center

Bezoek ons audio experience center

Ervaar deze cd-spelers in een van onze belevingsruimtes. Advies op maat nodig bij de keuze van de juiste high end cd-speler die aansluit op jouw muziek wensen? We staan voor je klaar!