Wat is een versterker eigenlijk?

Een versterker zorgt voor de versterking van binnenkomend audiosignaal naar een niveau dat goed genoeg is om meerdere luidsprekers aan te sturen. Een hifi versterker is onderdeel van een audiosysteem dat ervoor zorgt dat er voldoende watt aanwezig is om geluid te produceren. Er zijn systemen waarin versterkers los van elkaar staan, maar het komt ook voor dat versterkers in verschillende soorten luidsprekers zijn ingebouwd.

Het verschil met een receiver

Waar een hifi versterker alleen audiosignaal versterkt, geeft een receiver ook de optie om videobronnen aan te sluiten.

De versterkers van Van Deynen

In de collectie van Van Deynen vind je versterkers die een studiogeluid in huis realiseren. Ze staan op zichzelf of zijn ingebouwd in de fantastische luidsprekers en soundbars van merken als Bowers & Wilkins en Yamaha. Deze fabrikanten maken zich overigens niet alleen druk over de technologie en het geluid, ze leggen ook de nadruk op design. Het verstoppen van versterkers behoort dus tot het verleden. Ze zijn namelijk een verrijking van jouw interieur.

Bowers & Wilkins

Toonaangevende technologieën. Geweldige designs. Ongeëvenaard geluid. Dat is Bowers & Wilkins. Multiroom eindversterkers, soundbars, fantastisch vormgegeven hifi speakers. Dit merk heeft het allemaal.

Yamaha

Ultimate sound and vision. Yamaha maakt het waar. Met een hifi versterker van dit merk ben je zeker van het zuiverste geluid en een super strak design.

Audio Experience Center

Bezoek onze audio experience center

Maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en vergelijk alle hifi versterkers uit onze collectie. We staan voor je klaar!