De subwoofer, eigenlijk onmisbaar

Met een subwoofer zet je voor wat geluidsbeleving betreft de puntjes op de i. Een subwoofer zorgt vanaf zijn positie laag op de vloer voor diepe bastonen die een reguliere luidspreker niet aankan. Bij Van Deynen kun je terecht voor de best verkrijgbare hifi subwoofers die niet alleen fantastisch klinken, maar ook zo ogen.

rel acoustics

REL Acoustiscsel is hét subwoofer merk. Doordat het zich specifiek richt op hifi sub woofers is het een aanvulling op alle bestaande merken luidsprekers

cabasse hifi subwoofer

Cabasse is het schoolvoorbeeld van merken die snappen dat geluid niet alleen geweldig moet klinken, maar dat het ook uit een prachtig ogend product moet komen. Neem The Pearl Keshi van dit merk. De lijn ontleent haar naam en uiterlijk aan de kleine natuurlijke parels die in Tahiti en de Zuidzee voorkomen. Het compacte systeem bestaat uit twee satellietluidsprekers en een high end subwoofer en is in elk type interieur toepasbaar.

elipson hifi subwoofer

De Elipson Planet Sub is bedoeld als aanvulling op de Planet L en Planet M. Met de krachtige 200 Watt klasse D versterker en de veertig centimeter hoge subwoofer zorgt de Planet Sub voor geluid met een hoofdletter G.

bowers wilkins hifi subwoofer

Vermogen is niets zonder controle. De Formation Bass van Bowers & Wilkins zorgt voor diep en krachtig geluid terwijl jij de controle hebt. Dankzij de diepe, lage frequenties van deze hifi subwoofer klinkt ieder nummer speciaal en staat iedere film garant voor een onvergetelijke ervaring.

monitor audio hifi subwoofer

Monitor Audio bestaat al sinds 1972 en is een van de Engelse merken die de bekende Britse hifi-kwaliteit gestalte heeft gegeven. En dat geldt ook voor de lage tonen. Zowel de Monitor- als de Radius-serie heeft een hoge kwaliteit high end subwoofer die voor net dat beetje extra in geluidbeleving zorgt.

Audio Experience Center

Bezoek ons audio experience center

Ervaar onze hifi subwoofers in een van onze belevingsruimtes. Advies op maat nodig voor de keuze van de juiste subwoofer? We staan voor je klaar!