De hifi speakers van Van Deynen

Elke luidspreker heeft een eigen klank. Elk individu heeft een eigen smaak. Voor de keuze voor de juiste luidspreker is het van belang goed te luisteren en te vergelijken. Bij Van Deynen kan dat! Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze collectie hifi speakers daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in een van onze vier belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving en zorgen we voor de meest optimale keuze in hifi speakers.

Ervaar zelf de diversiteit

Hifi speakers zijn er in veel verschillende soorten en merken. Het team van Van Deynen heeft voor muziekliefhebbers die alles uit hun installatie willen halen een collectie hifi speakers van topmerken samengesteld. Elk van deze producten heeft een eigen klankbeeld. Met deze voorselectie zorgen we ervoor dat jij door de bomen het bos weer ziet en optimaal profiteert van het beste wat er in de markt verkrijgbaar is. Kom langs en beluister jouw favoriete muziek via verschillende luidsprekers!

Een greep uit onze collectie hifi speakers

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins heeft sinds de P1 uit 1966 een lange weg afgelegd, maar de focus op technische perfectie, technologische innovatie en de drive naar het leveren van de best mogelijke hifi speakers is onveranderd.

Dynaudio

Dynaudio is een toonaangevende producent van handgemaakte high-end luidsprekers, gemaakt door gepassioneerde muziekliefhebbers voor jouw woonkamer, de professionele studio en de auto.

Elipson

Elipson is de uitvinder van de sphere luidspreker. Met deze bolspeaker stond Elipson jarenlang eenzaam aan de top. Elipson hifi speakers passen in elk interieur en zijn op meerdere plekken te plaatsen: op de grond, aan de muur en aan het plafond.

Piega

PIEGA zet alles op alles om de beste luidsprekers en superieure geluidskwaliteit te leveren waardoor muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld en ervaren kan worden.

Audio Experience Center

Wil jij ook een ultieme hifi experience?