De draadloze audio systemen van Van Deynen

In nieuwbouwprojecten is het wegwerken van bekabeling voor audio systemen doorgaans geen probleem. De pleisterlaag van de stukadoor doet de stroom- en luidsprekerkabels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wil je in een bestaande woning genieten van ultieme muziekbeleving zonder in het oog springende kabels? Of wil je genieten van optimale flexibiliteit in jouw nieuwbouwwoning? Ga dan voor een draadloos audio systeem. Kies je voor een draadloos audio systeem uit de collectie van Van Deynen? Dan ben je ook nog eens zeker van de hoogst haalbare kwaliteit.

Enorme variëteit

Wireless hifi audio is er in alle soorten en maten. Er zijn draadloze audio systemen die speciaal voor flexibel gebruik zijn ontwikkeld. Zij beschikken over een besloten behuizing, een eigen accu en zijn licht in gewicht. Neem deze draadloze speaker mee naar de tuin, in de boot of naar het park. Van Deynen focust zich echter met name op het segment speakers dat binnenshuis wordt gebruikt en ongekend hoge audiokwaliteiten biedt. Draadloze audio systemen -ook multiroom audio – genoemd maken het mogelijk in alle gewenste ruimtes in een woning muziek te luisteren. Zo’n wireless hifi audiosysteem bestaat uit meerdere speakers die via wifi of zigbee aan elkaar en aan de besturingsapp verbonden zijn.

Wil jij jouw favoriete muziek gelijktijdig uit de speakers in de woonkamer, keuken en slaapkamer horen schallen? Wij maken het mogelijk.

Audio Experience Center

Bezoek onze audio experience center

Ervaar onze draadloze audio systemen in een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en vergelijk de hifi wireless audio uit onze collectie. We staan voor je klaar!