Mooie collectie streamers

Met een audio streamer speel je draadloos of via een audiokabel jouw favoriete muziek vanaf een smartphone, laptop of tablet. Naar muziek luisteren zonder te downloaden dus. Eigenlijk kun je het streamen van muziek vergelijken met de diensten van een ouderwetse bibliotheek. Het streamen van audio -en video!- wordt steeds populairder. Dat heeft alles te maken met de verbeterde technieken van audio streamers én met de hoge resoluties die de gangbare muziekdiensten als Deezer Elite en TIDAL aanbieden.

De perfecte luisterervaring

Om optimaal te kunnen genieten van de aangeboden hoge resoluties, is gebruik van een audio streamer van hoge kwaliteit onmisbaar. De collectie van Van Deynen bevat uitsluitend streamers waarmee je de perfecte luisterervaring creëert. Merken als Cambridge Audio, Yamaha en Hifi Rose bieden zeer goede ontvangers. Wil je muziek in meerdere ruimtes in jouw woning streamen? Kies dan voor Yamaha MusicCast of Bowers & Wilkins Formation. MusicCast staat garant voor de meest geavanceerde multiroom streamer audiotechnologie. De superieure constructie, het gedetailleerde ontwerp en de innovatieve technologie zorgen in elke gewenste ruimte voor ultieme beleving. Met de Formation dompel je je onder in je favoriete filmsoundtracks en breng je muziek tot leven. Het design van de Formation is discreet en in elke omgeving toe te passen. Meer weten? Het team van Van Deynen staat voor je klaar!

Zelf ervaren

Wil je de kwaliteit van onze audio streamers zelf ervaren? Kom naar ons audio experience center in Sint Nicolaasga! In onze belevingsruimtes kun jij rustig vanuit het pluche jouw muziek naar onze audio streamers sturen. Neem gerust de tijd om ze stuk voor stuk te testen. Wij nemen op onze beurt de tijd om jou van het beste audio advies te voorzien. Alleen de beste oplossing is goed genoeg.