High end audio

Voor high end audio kom je naar Van Deynen

Onze audio speciaalzaak in Friesland is een ware snoepwinkel voor iedereen die waarde hecht aan kwalitatief uitmuntende home sound systems. Laat je in een van onze belevingsruimtes omver blazen door de high end audio in onze collectie, die overigens niet alleen een lust voor het oor, maar dat ook voor het oog is. Kom onze versterkers, luidsprekers, domotica en subwoofers zelf ervaren!

Wat is eigenlijk het verschil tussen high end audio en hifi audio?

Met high end audio wordt apparatuur van hoge kwaliteit bedoeld. Hifi staat op haar beurt voor high fidelity wat hoge werkelijkheidsweergave betekent. In essentie betekenen de termen dus precies hetzelfde: het gaat om het afspelen van geluid met een zo klein mogelijke vervorming. Alsof je bij de opname bent. Welke term je ook gebruikt: het draait bij ons altijd om passie voor geluid. En die passie is bij ons in de audio speciaalzaak overal waarneembaar. Je ziet het terug in onze waanzinnige collectie, je ervaart het in onze belevingsruimtes en je merkt het aan ons team. Als er iets is wat ons drijft, is het onze liefde voor geluid.

High end audio is ook een kwestie van smaak

Omdat niet iedereen dezelfde voorkeur in geluidsbeleving heeft, hebben we bij Van Deynen een omvangrijke collectie met high end audio. Onze producten van topmerken hebben stuk voor stuk een eigen klankbeeld. Kom langs en beluister jouw favoriete muziek via verschillende luidsprekers!

Topmerken voor kritische oren

Van Deynen heeft een waanzinnige collectie high end audio. Van Bowers & Wilkins tot Cambridge Audio en van Elipson -de uitvinder van de sphere luidspreker- tot PIEGA. Met deze merken weten we zelfs de meest kritische audioliefhebbers te voorzien van de ultieme audio-oplossing.

Audio Experience Center

Op zoek naar
high end audio?