Smart office systeem/domotica

Door het gebruik van een smart office systeem heeft u een basis waarmee u vrijwel elk apparaat in een gebouw of ruimte automatisch kunt bedienen. Alle apparatuur, elektronica en installaties die u centraal wilt bedienen programmeren wij in dit centrale domotica systeem. Te denken valt aan verlichting, muziek, video, beveiliging en energie. Nieuwe functionaliteiten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het systeem. 

Dat programmeren doen wij met een domotica systeem van het merk Control4. Dit Amerikaanse merk is een toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde automatiserings- en besturingsoplossingen. Control4 levert elegante en betaalbare producten om functionaliteiten in één ruimte of in het hele gebouw te regelen en automatiseren. 

intelligente aansturing van verschillende systemen voor optimale controle

videoconferentie
control4 zakelijk thermostaat
DSC

BEELD- EN GELUIDSsYSTEMEN

VERWARMING EN AIRCONDITIONING

ALARMINSTALLATIES

control4 licht
Camerasystemen
qmotion zakelijk

VERLICHTING

camerasystemen

ZONWERING EN GORDIJNEN

DE FUNCTIES VAN HET SMART OFFICE SYSTEEM

bedienen

BEDIENEN

Alle apparatuur, elektronica en installaties kunt u voortaan via één systeem bedienen. Handig via uw tablet, smartphone of centrale bedieningsunit.

programmeren2

PROGRAMMEREN

U kunt alles naar wens programmeren. Bijvoorbeeld de verwarming en verlichting in een dag-, nacht- of weekendstand, de zonwering automatisch laten activeren bij feller zonlicht en afzonderlijke klimaatregeling in elke ruimte.

controleren

CONTROLEREN

Via het systeem heeft u alles inzichtelijk. U ziet welke apparaten ingeschakeld staan, camerabeelden van uw beveiliging zijn zichtbaar, storingen enz. Handig om energieverspilling te voorkomen.