Diverse kerken

In diverse kerken hebben wij al geluidsinstallaties mogen verzorgen. Soms alleen luidsprekers, versterkers, microfoons of ringleidingen (voor mensen met gehoorapparaat). Soms het hele pakket.
Geluidssysteem kerken
Geluidssysteem kerken
Geluidssysteem kerken
Geluidssysteem kerken

Nicolaaskerk Sint Nicolaasga

In de H. Nicolaaskerk in Sint Nicolaasga hebben we o.a. luidsprekers geplaatst. Deze zijn in dezelfde kleur als de achterliggende steen en daardoor bijna onzichtbaar. Ze gaan mooi op in het interieur en leiden niet af. Ondanks dat ze bijna niet opvallen leveren de luidsprekers een fenomenaal geluid. Het is zelfs mogelijk om concerten over die geluidsinstallatie ten gehore te brengen.

Kerk Langweer

In de kerk van Langweer hebben we naast een nieuwe geluidsinstallatie ook een nieuwe beamer met scherm geplaatst. Dit alles wordt aangestuurd door middel van domotica.

Kerken worden regelmatig gebruikt voor diensten, uitvaarten, huwelijksvoltrekkingen en andere bijeenkomsten. Hoe fijn is het dan dat de muziek die gespeeld wordt bijzonder scherp en warm klinkt. Dit kan het verschil maken tijdens een lied. Maar ook de verstaanbaarheid van de spreker is van zeer groot belang. Een goede microfoon in combinatie met luidsprekers kan voor een groot verschil zorgen en daardoor tevreden bezoekers.

Vorig project
Tuincentrum Gernell in Rutten
Volgend project
Diverse restaurants