Het audio
experience center

Het audio experience center van Van Deynen Smart Solutions

In ons audio experience center vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog. We begrijpen dat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak. Daarom bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in een van onze vier belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving. De passie voor audio spat nog net niet door de ruiten van onze hifi speciaalzaak!

Experience Center
audio experience center
audio experience center

Deze high end audio winkel is made in Friesland

Je vindt ons audio experience center aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga. Dat betekent overigens niet dat we alleen in de noordelijke regionen van het land onze passie voor audio delen. Sterker nog, men rekent vanuit alle windstreken in Nederland op de expertise van Van Deynen en daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hifi speciaalzaak

Onze hifi speciaalzaak is in 2004 door een van de vier broers Van Deynen -tevens eigenaren- opgericht. Sinds die tijd zijn we van een kleine hifi winkel uitgegroeid tot een imposante hifi speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie high end apparatuur. We bedienen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en zijn er voor kleine, grotere en zeer omvangrijke opdrachten. Van een auditieve oplossing in de woonkamer tot de realisatie van audio- en video-oplossingen in voetbalstadions.