Over Van Deynen
Smart Solutions

Van Deynen: al bijna twintig jaar passie voor audio advies

Toen Jasper van Deynen in 2004 Van Deynen oprichtte, stond passie voor audio en audio advies al centraal in het bedrijf. Toen hij acht jaar later zijn krachten met zijn broers Jorrit, Joep en Jeroen bundelde, werd die passie alleen maar groter. Het resultaat? Een speciaalzaak doorspekt met expertise op het gebied van audio, video, licht en domotica. Een audio experience center waar opdrachtgevers hun favoriete producten daadwerkelijk kunnen ervaren. En een schare aan tevreden klanten die hun ervaring met Van Deynen graag met hun netwerk delen.

Van Deynen Sart Solutions contact
over ons
High end audio

Familiebedrijf

De vier broers hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheden. Natuurlijk zijn ze zonder uitzondering thuis in het aanbod van het bedrijf en staan ze voor audio advies dat hout snijdt. Maar ben je op zoek naar een specifiek domoticasysteem? Dan is Jasper de aangewezen expert. Joep is de aangewezen persoon voor uitvoeringsvraagstukken, Jorrit regelt de commerciële zaken en Jeroen is er voor de financiën. De broers kunnen fulltime rekenen op twee vaste krachten en een netwerk van zelfstandigen. Samen zijn de broers goed voor gericht audio advies, maatwerk oplossingen en de daadwerkelijke montage van de apparatuur. Uiteraard inclusief aanleg van bekabeling.

Zoals je op de foto kunt zien, staat de volgende generatie al klaar om het familiebedrijf later door te zetten 🙂

Audio advies in heel Nederland

Van Deynen is gevestigd in Sint Nicolaasga. Dat betekent overigens niet dat we alleen in deze regio audio advies geven. Sterker nog, men rekent vanuit alle windstreken in Nederland op de expertise van Van Deynen en daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Hoewel ons in 2022 gerealiseerde audio experience center eigenlijk een must-see is, komt niet iedere opdrachtgever naar Sint Nicolaasga. Opdrachtgevers die wat verder weg gevestigd zijn, geven we audio advies via (beeld)bellen en mail.