Donderdag 22 februari

16.00 – 20.00 uur

Vrijdag 23 februari

9.00 – 20.00 uur

Zaterdag 24 februari

10.00 – 17.00 uur

Van Deynen
Monitor Audio show

Ben jij een echte audio liefhebber?

Ben jij een echte audio liefhebbber, op zoek naar nieuwe luidsprekers voor thuis of gewoon nieuwsgierig naar de klanken van een set Monitor Audio speakers? Kom dan vooral naar de Van Deynen Monitor Audio show. Tijdens de driedaagse show worden diverse speakers gedemonstreerd. Beluister je favoriete muziek in een sfeervolle omgeving en ervaar de sublieme kwaliteit van Monitor Audio.

Wat kun je verwachten?

Van 22 t/m 24 februari 2024 stellen wij ons Experience center open voor de Van Deynen Monitor Audio show. Drie dagen lang hebben wij de mooiste opstellingen van Monitor Audio speelklaar staan. Denk hierbij o.a. aan de luidsprekers uit de Silver, Gold en Platinum series. Maar wat deze show echt uniek maakt is dat we de Hyphn in huis hebben; hét vlaggenschip van Monitor Audio! Stap binnen in ons sfeervolle Experience center en ontdek deze speakers in onze diverse luisterruimtes. In deze ruimtes klinkt je favoriete muziek zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.

Beleef een thuisbioscoop ervaring

In ons Experience center hebben wij ook een ruimte ingericht als thuisbioscoop. Deze ruimte gebruiken wij om bezoekers te laten zien, voelen, horen en ervaren wat er mogelijk is op het gebied van thuisbioscopen. In onze demo ruimte hebben wij het Cynergy-systeem van Monitor Audio geïntegreerd voor het allerbeste geluid. De bioscoop in de stad valt in het niet na een bezoekje aan onze thuisbioscoop 🙂

De droom om echt bioscoopgeluid in je eigen huis te ervaren is werkelijkheid dankzij het ongelooflijke Cinergy-systeem van Monitor Audio. Cinergy biedt alle spanning van de allerbeste bioscoop. Met Cinergy creëer je een filmervaring op maat; meeslepend, nauwkeurig, natuurlijk en privé. Lees hier alles over thuisbioscopen bij ons.

Uniek: de Hyphn in huis

Naast de genoemde luidspreker series (Silver, Gold en Platinum) halen wij ook een uniek model naar onze audio show. Namelijk de Hyphn! Deze allernieuwste ‘statementluidspreker’ van Monitor Audio is weergaloos! Het is anders dan alles wat Monitor Audio, of wie dan ook, ooit heeft gemaakt. Het is zowel technisch als visueel de meest krachtige luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf. De Hyphn geeft je een ultiem verbeterde luisterervaring, met een visueel opvallende aanwezigheid.

Monitor Audio Nederland heeft slechts één paar van de Hyphn in bezit en neemt deze speciaal mee naar onze Van Deynen Monitor Audio show. Wat een eer! Lees hier meer over het merk Monitor Audio bij Van Deynen.

Audio Experience Center

We verwelkomen je graag

Ben je op zoek naar een mooie set voor thuis, wil je gewoon een sublieme luisterervaring óf de Hyphn eens in het echt beleven? Kom langs, ervaar, luister en geniet! De importeur van Monitor Audio is ook aanwezig en deelt graag zijn expertise!