Rotel

Rotel is in 1958 opgericht door Tomoki Tachikawa en produceert home theaters, versterkers, cd-spelers en meer. Het Japanse bedrijf zorgt al ruim zestig jaar voor de realisatie van audioproducten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dat Rotel zich in het begin van de jaren 80 aansloot bij Bowers & Wilkins heeft alles te maken met de continuering van deze ambitie. Een van de redenen dat we bij Van Deynen fan zijn van dit high end merk.

Vanuit Friesland

Van Deynen is gevestigd aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga. In Friesland dus. Wat overigens niet betekent dat we alleen in het noorden van Nederland onze passie voor audio en merken als Rotel delen. Sterker nog, men rekent vanuit alle windstreken in Nederland op de expertise van Van Deynen en daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

We doen een greep uit het aanbod:

A11 Tribute versterker
CD11 Tribute CD-speler
A11 Tribute versterker
CD11 Tribute CD-speler
Audio Experience Center

Rotel producten zelf ervaren

De producten van Rotel zelf ervaren? Bezoek ons audio experience center en maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en ervaar de geluidskwaliteit van de producten van Rotel in alle rust. Je bent van harte welkom!