PIEGA

Het Zwiterse PIEGA is in 1986 opgericht door Leo Greiner en Kurt Scheuch. Het familiebedrijf wordt inmiddels door de tweede generatie geleid. PIEGA zet alles op alles om de beste luidsprekers en superieure geluidskwaliteit te leveren waardoor muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld en ervaren kan worden. De lijfspreuk van het Zwitserse PIEGA? Zonder muziek zou het leven een grote vergissing zijn. Een lijfspreuk die we bij Van Deynen graag onderschrijven.

Tot in perfectie

Het team achter PIEGA streeft al 25 jaar naar de perfecte kopie van originele geluidsweergaven. Want als iets ons als muziek in de oren klinkt, krijgen we er nooit genoeg van. Wat PIEGA anders maakt dan andere producenten van audioapparatuur? Dat zijn de aluminium behuizing en de Ribbon-technologie. Het principe van deze technologie is dat het gebruikte membraam ook als spreekspoel fungeert. Het membraam is ultradun en hiermee tot wel vijftig keer lichter dan conventionele tweeters.

Wat PIEGA te bieden heeft?

We zijn al jaren een enthousiast ambassadeur van dit merk en hiermee van de prachtige productielijnen van PIEGA:

Ace 50 Wireless
Master Line Source 2
Premium Wireless 701
Ace 50 Wireless
Master Line Source 2
Premium Wireless 701
Audio Experience Center

Bezoek ons audio experience center

Maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en ervaar de geluidskwaliteit van PIEGA. We staan voor je klaar!