Dynaudio

Voor het maken van het beste geluid ooit, vertrouwt het team van Dynaudio op het meest gevoelige instrument ter wereld: het menselijk oor. Bij Dynaudio zijn ze efficiënt en precies. Er is aandacht voor elk detail, van de materiële afwerking tot de geluidsprestaties.

Voor thuis, de studio en de auto

Dynaudio is een toonaangevende producent van handgemaakte high-end luidsprekers, geproduceerd door gepassioneerde muziekliefhebbers voor iedere woonkamer, de professionele studio en de auto. Dynaudio stelt dat geluid de eerste prioriteit van het bedrijf heeft: er is geen overbodige vormgeving of zijn geen trendy symbolen nodig om de luidsprekers te verfraaien. En zo is het. De eenvoudige vormgeving is zonder poespas ook een lust voor het oog.

Onderdeel van het ambitieuze Goertek

Dynaudio is in 1977 in Skanderborg, Denemarken opgericht. Sinds 2014 is Dynaudio onderdeel van Goertek Inc. Dit bedrijf is wereldleider in de ontwikkeling en productie van 3D-brillen en bluetooth apparatuur. Daarnaast is Goertek topproducent van microfoons, flatscreens en microluidsprekers. Als leverancier van de leidende merken binnen de smartphone- en gaming-categorieën kan Goertek bijdragen aan de ontwikkeling van Dynaudio, zowel in technologie als in de verovering van nieuwe markten.

Wat Dynaudio te bieden heeft?

Alles wat je op audiogebied nodig hebt! Een tip van de sluier:

Dynaudio Contour 30
Dynaudio Emit 50
Dynaudio Evoke 30
Dynaudio Special Forty
Dynaudio Contour 30
Dynaudio Emit 50
Dynaudio Evoke 30
Dynaudio Special Forty
Audio Experience Center

Bezoek ons audio
experience center

Maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en ervaar de geluidskwaliteit van Dynaudio. We staan voor je klaar!