Devialet

De ingenieurs van Devialet opereren naar eigen zeggen op het snijvlak van luxe en geavanceerde technologie. Dat zie je en dat hoor je! De basis van het succes van Devialet is een reeks radicale gepatenteerde innovaties die in elk product zijn ingebed. Door ongeëvenaarde geluidskwaliteit te koppelen aan een strak en modern ontwerp, stellen de ingenieurs van Devialet een hoge standaard voor innovatie en verleggen ze de grenzen van wat met audio-engineering kan worden bereikt.

Ook voor de professionele markt

Ook de professionele markt weet de weg naar Devialet te vinden. De elegante en uiterst betrouwbare producten bieden in elke omgeving een ongeëvenaarde geluidservaring die uitnodigt om lang in betreffende ruimte te verblijven. Bovendien doen de onderscheidende producten van Devialet ook wat betreft esthetiek een duit in het zakje: ze hebben stuk voor stuk fantastische looks.

Devialet producten

Op zoek naar de out-of-the-box oplossingen van Devialet? De volgende producten hebben hun gang naar het assortiment van Van Deynen gevonden:

Dione
Mania
Phantom I
Phantom II
Dione
Mania
Phantom I
Phantom II
Audio Experience Center

Devialet is next level!

Bezoek de showroom van Van Deynen en maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en ervaar de geluidskwaliteit van de producten van Devialet in alle rust.