Cambridge Audio

Cambridge Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het bedrijf zijn oorsprong in Cambridge waar begin jaren zestig een groep jonge gediplomeerde technologen hun tanden in de ontwikkeling van hoogwaardige audio apparatuur zetten.

Van Deynen is één van de vijf Cambridge Audio Experience Stores in Nederland. Bij ons staan alle producten van dit merk demonstratieklaar.

Cambridge Audio, de feiten

De medewerkers van Cambridge Audio zijn stuk voor stuk muziekliefhebbers. Zij worden gedreven door een passie om producten te maken die muziek precies zo laten klinken als deze bedoeld is. Cambridge Audio besefte als een van de eerste audiobedrijven dat streaming ongekend populair zou worden. Het assortiment van Cambridge Audio bevat naast versterkers en receivers daarom ook kwalitatief uitmuntende audio streamers.

Goed voor onze planeet

Cambridge Audio neemt haar verantwoordelijkheid inzake het voortbestaan van onze planeet. Het bedrijf maakt daarom bewust gebruik van de hulpbronnen en zorgt ook goed voor haar medewerkers.

Van Deynen is overtuigd van de kwaliteit van Cambridge Audio

We doen een greep uit onze collectie:

CXA61
Edge NQ
Edge W
EVO 150
CXA61
Edge NQ
Edge W
EVO 150
Audio Experience Center

Bezoek ons audio experience center

Maak gebruik van een van onze belevingsruimtes. Zak weg in het pluche van onze comfortabele banken en ervaar de geluidskwaliteit van Cambridge Audio. We staan voor je klaar!