Onze high end audio merken

Waarom we uitsluitend voor high end audio merken gaan? High end audio merken worden ontworpen voor het oor. Ze bestaan om de belevingservaring van de luisteraar te optimaliseren. Een filosofie die perfect aansluit bij onze missie. Want alleen het beste is goed genoeg! Het Van Deynen experience center in St. Nicolaasga is het walhalla voor iedereen die waarde hecht aan high end audio merken. Laat je in een van onze belevingsruimtes omver blazen door de high end audio in onze collectie, die overigens niet alleen een lust voor het oor, maar dat ook voor het oog is.

Het verschil tussen high end audio merken en hifi audio merken uitgelegd

High end audio merken zijn merken van de hoogste kwaliteit. Hifi staat voor high fidelity wat betekent dat het apparaat een hoge werkelijkheidsweergave heeft. Hiermee staan high end en hifi dus voor hetzelfde principe: een optimale luisterbeleving. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeur in geluidsbeleving heeft, hebben we bij Van Deynen een omvangrijke collectie met de beste in de markt verkrijgbare high end audio merken:

Anthem STR Integrated Amplifier

Anthem

Het twintig jaar jonge Anthem biedt producten op het gebied van stereo, home cinema en professionele audio.
Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Toonaangevende technologieën. Geweldige designs. Ongeëvenaard geluid. Dat is Bowers & Wilkins. Multiroom eindversterkers, soundbars, fantastisch vormgegeven speakers. Dit merk heeft het allemaal.

Cabasse

Speakers van dit merk zijn een verrijking voor ieder interieur en dé garantie op een oorstrelend geluid. Ervaar puur geluid als bij een concert.
Cambridge Audio

Cambridge Audio

Het high end audio merk Cambridge Audio brengt al meer dan vijftig jaar audio-expertise samen in één revolutionair product.
devialet

Devialet

De ingenieurs van Devialet opereren naar eigen zeggen op het snijvlak van luxe en geavanceerde technologie. Dat zie je en dat hoor je!
Dynaudio

Dynaudio

Dynaudio is een toonaangevende producent van handgemaakte high end luidsprekers, gemaakt door gepassioneerde muziekliefhebbers voor jouw woonkamer, de professionele studio en de auto.
Elipson

Elipson

Het oudste luidsprekermerk van Europa maakt high end producten die in elk interieur zijn toe te passen.
Gato Audio

Gato Audio

Dit Deense high end audio merk staat bekend om haar indrukwekkende design en geweldige luisterkwaliteit.
Hifi Rose

HiFi Rose

HiFi Rose is een high end audio merk van hifi media players en staat bekend om de intuïtieve bediening van de apparatuur.
McIntosh MA252

McIntosh

McIntosh Laboratory is een Amerikaanse fabrikant van handgemaakte high-end audioapparatuur. Bij McIntosh zien ze geluid niet alleen als product, maar als de kern van ons mens-zijn.
Monitor Audio

Monitor Audio

Dit Britse merk bestaat al sinds 1972 en is een van de Engelse merken die de bekende Britse hifi-kwaliteit gestalte heeft gegeven.
Piega

PIEGA

PIEGA zet alles op alles om de beste luidsprekers en superieure geluidskwaliteit te leveren waardoor muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld en ervaren kan worden.
rel acoustics

REL Acoustics

Het Britse high end audio merk REL Acoustics is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van subwoofers.
Roksan

Roksan

Roksan startte haar Radius-platenspelerlijn in 1989 en is sinds die tijd non-stop bezig met de perfectionering van deze producten.
Rotel

Rotel

Rotel -dochter van Bowers & Wilkins- produceert hoogwaardige consumentenelektronica voor stereo, home theater en overige audiosystemen.
Yamaha

Yamaha

Yamaha is een veelzijdig high end audio merk: het doet met stereo receivers, versterkers en Yamaha speakers op alle fronten mee op audiogebied.
Audio Experience Center

Kom deze high end audio merken ervaren in onze belevingsruimtes!

We staan voor je klaar.