Vrijdag 19 april

16.00 – 21.00 uur

Zaterdag 20 april

10.00 – 17.00 uur

McIntosh audio show

Van Deynen
McIntosh audio show

Audio liefhebbers opgelet!

Na onze succesvolle audio shows waarin PIEGA, Cambridge Audio en Monitor audio centraal stonden, is het weer tijd voor iets nieuws. We sluiten ons show-seizoen af met een ware knaller, namelijk met de Van Deynen McIntosh show! McIntosh, voor de kenners ook wel ‘The great American Powerhouse’, is een geweldig merk. We zijn trots dat we het merk mogen voeren en hebben het daarom ook een mooie plek gegeven in ons Experience center.

Wat kun je verwachten?

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 stellen wij ons Experience center open voor de Van Deynen McIntosh show. Tijdens de tweedaagse show hebben wij diverse audio producten van McIntosh speelklaar staan. Onder andere:

McIntosh audio show

De MA352

Een geïntegreerde versterker met een hybride ontwerp dat het beste van vacuümbuis en solid-state audio-ontwerpprincipes combineert.

McIntosh audio show

De MA8950

Een geïntegreerde versterker

McIntosh audio show

De MT5

Een design platenspeler met groen oplichtend draaiplateau.

McIntosh audio show

De MTI100

Een lifestyle hifi-systeem bestaande uit een luxe platenspeler, krachtige versterking, een buizen voorversterker én Bluetooth voor draadloos streamen. TIP: neem je favoriete LP mee en geniet van je eigen muziek!

McIntosh audio show

De RS150

Een kleine maar krachtige draadloze mono luidspreker met ingebouwde casting en een digitale LED-meter.

Bennie’s hifi bar

NIEUW! Tijdens de Van Deynen McIntosh show openen we op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag Bennie’s hifi bar. Onze eigen Bennie voorziet jullie dan van fijne platen, welke hij afspeelt op de McIntosh MT5 platenspeler. Grandioze geluidskwaliteit gegarandeerd! De hifi bar bevindt zich op de eerste verdieping van ons Experience center. Hier ben je welkom voor een hapje en drankje in onze ontvangstruimte. Geniet van de sfeervolle ruimte en fijne muziek voordat je de rest van het Experience center induikt.

McIntosh

McIntosh, opgericht in 1949, viert dit jaar haar 75-jubileum. Er zijn niet veel audio merken met een historie die zo ver terug gaat. McIntosh staat bekend om haar, in de VS, handgemaakte high-end audioapparatuur. McIntosh heeft in haar bestaan enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en popcultuur aangestuurd. Van de inauguratietoespraak van Amerikaanse president Lyndon Johnson tot Woodstock tot de beroemde ‘Wall of Sound’ van de Amerikaanse band Grateful Dead. Ze zijn niet alleen getuige geweest van de geschiedenis, ze hebben die ook geschreven. Meer over McIntosh bij ons lees je hier.

McIntosh audio show
McIntosh audio show
McIntosh audio show

Sonus faber

Tijdens de Van Deynen McIntosh show zullen we een aantal versterkers en platenspelers combineren met speakers van het Italiaanse merk Sonus faber. Deze ambachtelijke luidsprekerproducent maakt producten die een genot zijn voor zowel het oog als het oor. Ze maken veelal gebruik van klassieke materialen zoals massief walnoot en leer. Luidspreker design gecombineerd met fysieke en muzikale schoonheid tot in het kleinste detail, dat is deze Italiaanse speakerproducent ten voeten uit.

Tijdens onze show kun je o.a. kennismaken met de Sonetto VIII (vloerstaande speakers), Duetto (actieve draadloze speakers) en de Maxima Amator (vloerstaande speakers).

Audio Experience Center

Kom je ook?

Ben je op zoek naar een mooie set voor thuis of wil je gewoon een sublieme luisterervaring beleven? Kom langs, ervaar, luister en geniet! We verwelkomen je graag op 19 of 20 april aanstaande en laten je kennis maken met McIntosh, Sonus faber.