Domotica/smart home systemen

Door het gebruik van een domotica systeem heeft u een basis waarmee u vrijwel elk apparaat in huis automatisch kunt bedienen. Alle apparatuur, elektronica en installaties die u centraal wilt bedienen programmeren wij in dit centrale domotica systeem. Te denken valt aan verlichting, muziek, video, beveiliging en energie. Nieuwe functionaliteiten in uw woning kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het systeem. 

Dat programmeren doen wij met een domotica systeem van het merk Control4. Dit Amerikaanse merk is een toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde automatiserings- en besturingsoplossingen. Control4 levert elegante en betaalbare producten om functionaliteiten in één ruimte of in het hele huis te regelen en te automatiseren. 

combineer en controleer door middel van het domotica systeem

Verlichting scenes onder 1 knop

verlichting

Audio, video & verlichting op elkaar afgestemd

Beeld- en Geluidssystemen

Alarm- en camerasystemen vanuit de hele wereld te bedienen

alarm- en Camerasystemen

Ultieme controle over de comfort van uw woning

verwarming, airconditioning en luchtbehandeling

Zonnewering, blinds of gordijnen eenvoudig te openen of sluiten

Zonwering en Gordijnen

Wat zijn de mogelijkheden?

Bekijk hier de video met uitleg.

DE FUNCTIES VAN HET SMART HOME SYSTEEM

bedienen
programmeren2
controleren

BEDIENEN

PROGRAMMEREN

CONTROLEREN

Alle apparatuur, elektronica en installaties kunt u voortaan via één systeem bedienen. Handig via uw tablet, smartphone of centrale bedieningsunit.

U kunt alles naar wens programmeren. Bijvoorbeeld de verwarming en verlichting in een dag-, nacht- of vakantiestand zetten, de bediening van de zonwering automatisch instellen bij feller zonlicht of uw koffieapparaat ‘s morgens automatisch laten inschakelen.

Via het systeem heeft u alles inzichtelijk; de apparaten die ingeschakeld zijn, camerabeelden van uw beveiliging, storingen, enz. Handig om bijvoorbeeld energieverspilling te voorkomen.