Beeld en geluid voor kerken en GebedsHUIZEN

Kerken en gebedshuizen zijn een klasse apart als het gaat om geluidssystemen. Zo behoeft de akoestiek vaak extra aandacht. Doordat deze gebouwen vaak een historische waarde hebben mag een geluidsinstallatie eigenlijk niet opvallen en dient de aanleg van een nieuw systeem zo min mogelijk schade toe te brengen aan deze gebouwen. Van Deynen heeft hier een aantal interessante oplossingen voor en deze al bij meerder tevreden klanten geïnstalleerd. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld small line array speakers hoeven er geen luidsprekers door de gehele ruimte geplaatst te worden maar zijn twee speakers bij het altaar voldoende om de complete ruimte van geluid te voorzien.

Een veel voorkomend probleem voor de kleinere kerken is dat bij sommige plechtigheden de ruimte beperkt is. Van Deynen heeft ook in dit soort situaties verschillende oplossingen, bijvoorbeeld het plaatsen van camera's en microfoons rond het altaar en in de zaal. Vervolgens wordt er in het buurthuis, een naastliggende zaal of een ander gebouw schermen en luidsprekers geplaatst zodat iedereen alsnog de plechtigheid kan zien en horen. Met een speciale online optie kunnen ook mensen vanaf elke plek op de wereld (met een goede internetverbinding) de plechtigheid volgen.

We kunnen u in verschillende kerken de reeds geïnstalleerde systemen laten zien zodat u een beeld kan krijgen hoe een dergelijk iets bij u zou klinken. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.