OPTIMALE AkOESTIEk VOOR THUIS

Er zijn enkele maatregelen die u zelf kunt nemen om de akoestiek in uw woning te verbeteren (hieronder uitgelegd ). Het is ook mogelijk om een meting van de ruimte te laten doen en via berekeningen de optimale akoestiek te verkrijgen.  Maar let op... deze metingen en de akoestische oplossingen die daar uit voortvloeien zijn behoorlijk prijzig. Ons advies is: probeer zelf enkele maatregelen toe te passen om de akoestiek te verbeteren zoals zwaardere gordijnen of een mooi vloerkleed . Wij helpen u graag verder als u voor een verder verbetering van u akoestiek doormiddel van akoestische panelen die op maat te krijgen zijn.    

hoe kunt u de akoestiek in uw huis verbeteren?

Om een goede akoestiek te creëren in een ruimte wordt vaak rekening gehouden met het feit dat een derde van de ruimte absorberend moet zijn. Denk hierbij aan banken, kleden of gordijnen. Wellicht kunt u met de toevoeging van stoffen en materialen zelf al een betere akoestiek creëren. 

Nog niet tevreden met de akoestiek? Wij kunnen akoestische panelen leveren in kleur of met print. Kosten zijn vanaf ongeveer € 290,- per m².